Køb billet

Morten

Fredag

Oplev MORTEN til en kæmpe fest, når han indtager scenen på AiaSound med sit vilde sceneshow og utallige hjertedroppende beats!

DJ og producer MORTEN har med sin unikke lyd og velkendte drops skabt hit efter hit, som har braget ud gennem højttalere og scenekanter over hele verden. 4,7 millioner månedlige lyttere på Spotify taler for sig selv - og det samme gør 147 shows alene i 2022.

Tilbage i 2010 udgav han sin første EP ‘Drop!’ med features af blandt andet Nik & Jay - og lige siden er hitparaderne kun steget eksplosivt. Efterfølgende udgav han tracks som ‘Himalaya’, ‘Ukali’, ‘Magnolia’, og gennem de seneste år har MORTEN, som den ene halvdel af duoen ‘Future Rave’, skabt helt enorme bangers med David Guetta.

De verdensomspændende tracks tæller blandt andet ‘Save My Life’ (feat. Lovespeake), Dreams (feat. Lanie Gardner), Titanium (feat. Sia) og EP’en ‘Episode 2’ med hits som ‘Element’ og ‘Solar’. Den energiske electro-duo har siden ligget stabilt i den globale top 5 over de mest spillede DJ’s. Og det forstår man godt.

MORTEN gæstede AiaSound i 2021 på festivalens første år, og vi kan slet ikke få armene ned over at byde ham velkommen på Tiøren endnu en gang. Det er stensikkert, at MORTEN leverer en fest uden lige, når han indtager Aia-scenen med sit vilde sceneshow og hjertedroppende beats. Ses vi?