Køb billet

Zar Paulo

Fredag

Ustyrlig wave-musik og formålsdrevet lyrik - glæd dig til at klappe med på 2 og 4, når Zar Paulo lander på AiaSound og indtager scenen med et brag!

Som den ledende stjerne vi alle manglede, dukkede Zar Paulo op og udfyldte tomrummet med upbeat punk-rock inspireret af en stolt og fortrinlig 70’er-/80’er vibe.

Supertalentgruppen, Zar Paulo, har sat sit helt klare aftryk i danskernes musikalske besindelse - og mere til. Med deres tempofyldte melodier har de trådt ud fra normer og tabuer, og synger med ærlighed og mod til hjerterne af nye generation.

Igennem farverige traditionelle rytmer omfavner Zar Paulo den relaterbare ungdom og italesætter generationens forventninger, sårbarhed, angst og tvivl - alt sammen i et varmt og analogt lydunivers. Derfor hersker der ingen tvivl om, at Zar Paulos punk-rock-karavane er sat i verdenen for at gøre en forskel. Både i og uden for musikken. 

Og når det kommer til musikken, har de siden deres opstandelse på SPOT Festival 2022 gang på gang bevist, hvorfor de er kommet for at blive. De har både varmet op for storebror Minds of 99, og været på deres helt egen danmarksturné, hvor vi er blevet forkælet med sange som ‘Tiger’, ‘Elendig Software’ og ‘Klap for fædrelandet’. 

Nu ridder Zar Paulo ind i 2023 med satirisk raketfart, ustyrlig wave-musik og formålsdrevet lyrik - og de lander på AiaSound, hvor vi alle klapper ihærdigt med på 2 og 4 - og for fædrelandet, selvfølgelig!