Køb billet

Svea

Fredag

En af de vildeste karakterer og et musikkatalog fyldt med hits - glæd dig til at opleve svenske SVEA, når hun gæster AiaSound 2023!

Svenske SVEA er en af de allersejeste aktuelle rising artister, der er kommet ud af vores skandinaviske naboer. SVEA har absolut ikke set sig tilbage, siden hun blev opdaget af Universal Music som 18-årig. 

Hun udgav sin første sang ‘Don't Mind Me’ som endte på Spotify Viral i Sverige og skabte overskrifter, fordi hun sang om at nyde sin egen seksualitet som ung. I 2019 udgav hun en 7-spors EP ‘This is’ og fik internationale mediers opmærksomhed.

I januar 2019 udgav hun sangen ‘Complicated’ sammen med den danske kunstner Alexander Oscar. Hittet endte på en 16. plads på Spotifys mest lyttede sange i Danmark og har solgt platin i Danmark og guld i Norge - desuden optrådte hun også hun i X-Factor med hittet. Siden har SVEA udgivet sange som ‘Pity Party’, ‘All My Exes’, ‘Iconic’ og ‘Bad thing’, som ryger direkte på playlisten til dansegulvet.

Med sangerindes vilde karakter og musikkatalog, kan vi slet ikke vente med at opleve SVEA, når hun gæster AiaSound til august. Vi er ikke ét sekund i tvivl om, at det bliver en vanvittig fest - ses vi?