Køb billet

Rasmus Seebach

Fredag

Glæd dig til at opleve den altid magiske Rasmus Seebach til et show med masser af kærlighed og gnister i luften, når han indtager scenen på AiaSound!

Mange er vokset op med Rasmus Seebach - alle har fulgt hans rejse mod at blive en af landets største og bedste - både som sanger, sangskriver og producer. Siden hans store gennembrud med ‘Engel’ i 2009 har Seebach formået at vinde ethvert hjerte i den danske befolkning. Sideløbende har han vundet et utal af priser fra blandt andet Danish Music Awards, MTV Europe Music Awards og senest Danish Music Awards’ ærespris i 2021.

Med et imponerende bagkatalog af 4 studiealbums og et hav af rekorder på de danske hitlister, formår Seebach at videreformidle sine sange, tekster og følelser helt ind til hjertet med et spektakulært og nærværende liveshow. Med kæmpehits som ‘Natteravn’, ‘Glad Igen’, ‘Ingen Kan Love Dig I Morgen’, ‘Millionær’ og mange flere, kan du allerede nu begyndte at varme stemmebåndet op.

Vi glæder os til at byde Rasmus Seebach velkommen på AiaSound 2023, hvor han uden tvivl vil skabe masser af kærlighed, gnister i luften og ægte magi med publikum.