Køb billet

Metro Boomin

Torsdag

Glæd dig til at blive blæst bagover af tunge beats og hed hiphop, når Metro Boomin indtager scenen på AiaSound!

Stjerneproducer og DJ Metro Boomin har med sin dystre og ultra genkendelige r’n’b-lyd formet og defineret moderne trap og hiphop. Med mere end 53 millioner månedlige lyttere på Spotify og en track record, der tæller hits som ‘Jumpman’ med Drake, ‘Mask Off’ med Future og ‘Congratulations’ med Post Malone, har han jo egentlig ikke brug for en introduktion.

Grammy-vinderen landede sin første U.S. chart no. 1 med hittet ‘Bad and Boujee’ med Migos - og igen, da han udgav nummeret ‘Heartless’ med The Weeknd.

I 2018 udgav Metro sit debutstudiealbum ‘Not All Heroes Wear Capes’ med features af blandt andre Travis Scott, Swae Lee, Gucci Mane, Wizkid og J Balvin. Som efterfølger, kom albummet ‘Heroes & Villains’ i 2022 - og som forventet havde hiphop-stjernen endnu en gang omgivet sig musikere som The Weeknd, ASAP Rocky, 21 Savage, Future, Young Thug og Chris Brown. Alene har hittet Creepin’ med The Weeknd og 21 Savage i skrivende stund mere end 800 millioner afspilninger på Spotify.

Begge studiealbums strøg direkte på førstepladsen af U.S. Billboard, hvilket er et levende bevis på Metro’s geniale lyd og stil. Hans massive success på den internationale musikscene er ikke til at tage fejl af - og den stiger fortsat. Glæd dig til at blive blæst bagover af tunge beats og hed hiphop, når Metro Boomin indtager scenen på AiaSound.