Køb billet

Mads Langer

Han oplyser den musikalske stjernehimmel gang på gang - oplev Mads Langer med et show uden sammenligning, når han indtager scenen på AiaSound!

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 200 millioner streams, befinder Mads Langer sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel. Han er gennem 15 år kravlet ind under huden på hundredtusindvis af os med sin stemme og personlige sange, der også har stor succes ude over de danske landegrænser. 

Mads Langer må siges at være et musikalsk talent - han begyndte at spille klaver allerede som 3-årig og skrev sine første sange som 8-årig. Han lærte senere sig selv at spille guitar og udgav sit første album ‘Attention Please’ i 2006. Langer fik dobbelt platin med albummet ‘In These Waters’ udgivet i 2013 med hits som ‘Elephant’, ‘Heartquake’ og ‘No Gravity’. Han spillede 10 udsolgte shows i streg i Vega og har sidenhen skrevet og udgivet store hits, vi alle kender og knuselsker.

Udover at synge og være en gudsbenådet musiker, mestrer Langer at skifte legende og frit mellem guitaren og klaveret, som er hans primære instrumenter, hvilket adskiller ham fra mange af tidens store stjerner. 

Glæd dig til at opleve et musikalsk show helt uden sammenligning, når Mads Langer indtager scenen på AiaSound 2023.