Køb billet

Lamin

Fredag

Glæd dig til at opleve hårdtslående bars, cinematiske musikproduktioner og overdådige flows, når Lamin indtager scenen på AiaSound!

Lamin er fyr og flamme, både laidback og fuld af integritet, og rejsen mod toppen fortsætter ufortrødent. Lamin er et af musikscenens nyeste og mest fremadstormende navne, som stod klokkeklart, da han vandt ‘Årets Nye Navn’ ved DMA 22 og ‘P3 Talentet’ ved P3 Guld 2022.

Lamins innovative tilgang til rap og evne til at spytte hit efter hit, viser sig igen i hans andet studiealbum ’Kronisk Skeptisk’, som blev udgivet tidligere på året. Et album, som lynhurtigt ramte nummer 1 på albumcharten og hvor han beskriver sin personlige udvikling og et øjebliksbillede af Lamin som person. 
Med to stærke albums, hvor særligt singlerne ’Gode Dage, Gode Drinks’ og ’Hva’ Ska Der Ske’ stadig er markante på hitlisterne, og med features af flere etablerede danske artister, har Lamin kurs én vej - og det er mod toppen. 

Glæd jer til at opleve et stort show fyldt med hårdtslående bars, cinematiske musikproduktioner og overdådige flows, når Lamin indtager scenen på AiaSound 2023.