Køb billet

Josie Amadonna

Torsdag

Oplev Josie Amadonna i et eksplosivt lydunivers af energiske hiphop- og r’n’b-produktioner, når hun indtager scenen på AiaSound!

Det bliver dragende, energisk og spydigt, når Joise Amadonna giver os alle en raplektion fra den nye og ærlige generation. 23-årige Josefine Amalie Vinther Møller laver musik under navnet Josie Amadonna - og hun gør det med attitude, mens hun både er flabet og charmerende. Med en dragende stemme og kække rim tager hun dig med ind i et eksplosivt lydunivers af energiske hiphop- og r’n’b-produktioner.

Hendes spydige raplinjer er fulde af power og selvkærlighed og hun mixer tekster, der tager udgangspunkt i egne følelser: Om alt fra fest og farver til når det hele føles ‘Op ad bakke’. Josies flabede punchlines og konstant skiftende flowskemaer rammer som en lavine af selvsikkerhed og energi. Hun er helt sin egen, og med en rå ærlighed håber hun at inspirere andre til at tro på sig selv og udleve deres indre ‘bad ass bitch’.

Josie Amadonna er de seneste år stormet frem på den danske musikscene, og er blevet kaldt dansk hiphops nye monark. Hun var blandt de fem finalister i Karrierekanonen, spillede til Vegas Udvalgte og hendes seneste singler ‘Donkey Kong’ og ‘Shopaholic’ strøg direkte ind på P3’s rotations liste.

Om vi glæder os til flabet energi på AiaSound 2023 med Josie Amadonna? JA! Ses på Tiøren.