Køb billet

Gilli

Torsdag

Oplev Danmarks ubesejrede streaming-regent med hits på stribe, når Gilli sætter lyrisk strøm til AiaSound!

Rapkongen vender tilbage til Tiøren. Til København. Til AiaSound!
B.O.C.-rapperen Gilli, der bogstaveligt talt er den absolutte top af dansk hiphop, har lagt i kakkelovnen til en dominerende stimulans, når han til august træder på scenen og endnu engang beviser hvorfor han stadig sidder på tronen som Danmarks ubesejrede streaming-regent. 

Det siger ikke så lidt, at det rytmiske stjernefænomen er den første danske artist nogensinde til at runde flere end en milliard streams - og får man muligheden for at opleve hans gribende melodier på egen krop, så forstår man hvorfor. 

Over de senest år har Gilli masseproduceret lyriske mirakler, som blandt andet har resulteret i at albummet “Kiko” i 2019 var det mest streamede, ‘Vai Amor’ var den mest streamede single, og som en selvfølge indtog han pladsen som den mest streamede kunstner i 2019 og året efter i 2020. Men hvorfor stoppe der? Det kunne Gilli heller ikke se nogen grund til - så han tog også pladsen i 2021. Og igen i 2022.

Den regerende rapmester kender ingen grænser, og uanset hvilket melodisk unikum at skaber, ender det oftest på toppen af hitlisterne, hvor man i flæng kan nævne singler som ‘Tranquillo’, ‘Kolde Nætter’, ‘Verden Vender’, og det samme gælder for fire af hans fem pladeudgivelser, senest med ‘Suave World’ fra oktober 2022. Med 4 år i træk på toppen virker Gilli ikke til at kunne blive vippet af pinden. I oktober 2022 kulminerede den årelange dominans i Royal Arena i et samsurium af vanvittig fest og eksplosiv klasse, hvor han satte en ny standard for liveshows. 

Der hersker vist ingen tvivl om, at vi glæder os ustyrligt til at blive genforenet med Kiko fra Europa, når Gilli sætter lyrisk strøm til AiaSound.