Køb billet

Emil AT

Torsdag

Han sætter gang i festen med sine eksplosive og energiske DJ-sæt - glæd dig til at opleve Emil AT, når han indtager scenen på AiaSound!

Lad os introducere jer for en ung DJ, der allerede har gjort sig bemærket på klubscenen. Han er 25 år gammel og en sand mester i house, elektronisk og dance. Hans navn er Emil AT og han er en kunstner, der altid formår at skabe en festlig atmosfære på dansegulvet.

Han er ikke kun DJ, men også en performer, som elsker at bevæge sig ud af pulten og engagere sig med publikum. Han har en unik evne til at læse rummets energi og skabe et sonisk landskab, der får folk til at danse og have det sjovt hele natten lang. 

Du kan ofte finde ham på Chateau Motel, hvor han leverer nogle af de mest eksplosive og energiske sæt, du nogensinde vil høre. Med hans talentfulde teknik og unikke musikalske stil sætter han kursen mod stjernerne. Hvis du vil have en festlig og uforglemmelig aften, så sørg for at tjekke Emil AT ud.

Hvis karrierekanonen foregik i nattelivet, var Emil castet på stedet - og nu udfordrer han live-scenen, når han for anden gang kan opleves på AiaSound!