Køb billet

Danser Med Piger

Fredag

Rendyrket pop og disco anno 2023 - glæd dig til at opleve maksimal energi, ufatteligt gode vibes og hoftesvingende rytmer, når Danser med Piger gæster AiaSound!

Hvem kan sige nej til rendyrket pop og disco anno 2023 med 80’erne som inspirationskilde? Ingen.  

Der er garanti for lyden af dybtgående venskab og klokkeklart musikalsk talent, når Danser med Piger træder på scenen til AiaSound 2023.

Bandet videreformidler oplevelser, som mindst én af dem har haft på egen krop, på deres helt egen og ægte disco-pop måde. Det giver Danser med Piger en helt unik autenticitet og ægthed på scenen, som får alle til at være til stede i den kæmpe fest, de 5 drenge skaber, når musikken og saxofonen spiller max. I 2022 udgav bandet blandt andet singlen 'Kemikalier' feat. Kidd og dansenummeret 'Danser med Piger' - og vi elsker dem for det.

Danser med Piger kommer med en vaskeægte, levende og livsbekræftende performance, som giver følelsen af glade dage, blå himmel og solskinsstråler. Glæd dig til at opleve Danser med Piger, når de sætter gang i en fest på allerhøjeste klasse med maksimal energi, ufatteligt gode vibes og hoftesvingende rytmer på AiaSound 2023.