Køb billet

D1MA

Et magisk stjernedrys til den danske musikscene - oplev en rapdominans uden sidestykke, når D1MA indtager scenen på AiaSound!

Pulserende. Mystisk. Og hyper talentfuld. Den maskerede rapper D1MA har på rekordtid sat kurs mod stjernerne, hvor han har bevist at høre til. På sin vej har D1MA skabt mange gådefulde spørgsmålstegn - men én ting, der ikke hersker nogen tvivl om, er at han er et pludseligt og magisk stjernedrys til den danske rapscene. 

I sit unikke og pulserende rapunivers har D1MA tilsat spektakulære popfraseringer og elektroniske flows, som sender ham direkte mod toppen af den danske musikscene. På under et år har han nået svimlende 25 millioner streams alene på Spotify, og han har nu lidt over en halv million månedlige lyttere på platformen. 

I 2022 høstede D1MA allerede prisen som ’P3 Lytterhittet’ til P3 Guld for singlen ‘DRØM MIG VÆK’ og blev nomineret i kategorien ’Årets Nye Danske Navn’ til Danish Music Awards - som ikke siger så lidt om rapperens accelerationsevne. Siden har han i den grad holdt niveauet med singler som ”DON’T PHASE ME” og ’NO LOVE”, og bevist at navnet D1MA er kommet for at blive.

Bedst som troede at kometstarten ikke kunne blive vildere, så overraskede D1MA igen, da hans stemme pludselig figurerede på et nyt remix af det virale James Hype-hit ”Ferrari”. Blot en uge efter udgivelsen, havde D1MA-remixet ramt imponerende 400.000 afspilninger. Endnu eksempel på at ingen kan vide sig sikker på, hvad der foregår i D1MA-verdenen - og vi elsker alt ved det.

Til sommer står D1MA overfor det uvurderlige og energiske Aia-publikum - JA, DIG! - og vi tvivler ikke et sekund på, at det bliver en rapdominans uden sidestykke.