Køb billet

Blæst

Torsdag

Delikat hverdagspoesi, uundgåelige danserytmer og en musikalsk krammer - glæd dig til bragende sol tilsat en kraftig vind, når BLÆST indtager scenen på AiaSound!

“Sipper juice! Sipper JU..U..UICE”, skråler du midt i din dans med solen under åben himmel. Guilty? Det er blot ét af mange hits fra popbandet BLÆST, som vi har overgivet os fuldkommen til. På årets AiaSound leger vi lidt med vejrudsigten, når vi alle (for blot en stund) udsættes for et helt unikt vejrfænomen af bragende sol, kæmpe energi og et knivspids BLÆST. Kan du følge med her, Tanev?

Siden BLÆST dukkede op med hele landets guilty pleasures og magiske ørehængere, har bandet haft speederen i bund. Lige indtil BLÆST modigt og ærligt måtte kigge indad og løfte foden fra selvsamme speeder, for at huske at balancere succesen med det mentale helbred - en beslutning, vi alle omfavner med kærlighed og stor respekt.

Ægtheden og den poppede naivitet rammer tilsyneladende plet, for efter albummet ‘Vindstille’, udgav BLÆST albummet ‘Stiv Kuling’ i 2022, der blandt andet indeholdt nummeret ‘Juice’. Radioerne elskede det, anmelderne elskede det, du elskede det og vi elskede det. ‘Juice’ blev det mest spillede nummer på P3, og gav os præcis den hverdagspop vi havde brug for, mens bandet fik ladet op i krop og sind.

BLÆST er nu tilbage på livescenen med deres groovy og ærlige popmusik, lige præcis som vi husker dem og har savnet dem for. Delikat hverdagspoesi, uundgåelige danserytmer og en musikalsk krammer, er hvad vi glæder os til, når BLÆST maler alle vindens farver frem på AiaSound.