Køb billet

Baltzer

Lørdag

Han er en af landets mest efterspurgte mainstream DJ’s - glæd dig til at opleve BALTZER på AiaSound!

En beskeden og lokal legende er iblandt os. Landsholdets match-DJ og en mainstream artist i sin helt egen klasse.

BALTZER’s rejse startede lidt ved et tilfælde for snart 8 år siden, da man stod og manglede en DJ til at spille en række førfester for en håndfuld prominente natklubber i byen. Opgaverne blev løst så tilfredsstillende, at Baltzer kort tid efter gjorde sin entré på natklubberne, hvor han sidenhen har været en af de foretrukne DJ’s. I 2014 kulminerede det i et opvarmningssæt for selveste Tiësto, og året efter åbnede han sammen med kollegaen Gunvad Magicbox-scenen på Tinderbox, og blev dermed den første til at spille på scenen nogensinde.

Foruden klubjobs har Baltzer de seneste mange år spillet fast for en lang række af landets største virksomheder i både ind og udland, herunder jobs for internationale modehuse, samt Det Danske Kongehus og ja... Landsholdets foretrukne DJ til kampe på hjemmebane i nationalstadionet, Parken.

Hans alsidige stil kombineret med den aggressive teknik og ugentlige gang på klubberne har givet et unikt mix som pt. gør, at Baltzer stadig er en af landets mest efterspurgte mainstream DJ’s.

BALTZER oser af København og derfor er der ingen tvivl om, hvorfor vi glæder os ustyrligt til han tager os med på sin rytmiske rejse, når han gæster AiaSound 2023.