Køb billet

Artigeardit

Torsdag

Glæd dig til at opleve Artigeardit, når han indtager scenen på Aia '23!

Ud af din radio strømmede lyden af ’Vågen’. Foran propfyldte publikummer på festivalerne stodrapperen bag: Artigeardit. I sommeren 2022 fik Artigeardit igen lov til at bevise hvor stort et talent, han besidder. Den 25-årige dreng fra Mørkhøj er unægteligt en af de største på den danske hiphopscene. Og dét er med god grund.

Artigeardit har nemlig skabt et unikt musikalsk og visuelt univers, som har medført en bred og loyalfanskare. Gennem hans tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Lyden er ikonisk, forførende og let genkendelig – han er en ener i den danske musikbranche.

I 2021 spillede Ardit for fulde sale i landets fire største byer og cementerede at han var kommet for at blive. SOUNDVENUE anmeldte Store VEGA koncerten til 6 stjerner, kaldte det en ’kraftpræsentation fra landets varmeste rapper’ og kvitterede med kommentaren ”Torsdag aften beviste Artigeardit at han absolut fortjener at stå på de helt store scener. Sjældent har man oplevet en så velrappende, nærværende artist, der fremstod professionel, men samtidig ydmyg og nede på jorden”.

På hans sidste album ’Held Og Lykke Med At Komme Hjem’ fra 2021 viser Ardit hvor enormt alsidig en kunstner, han er. Med dette album hev Ardit velfortjent prisen for Årets Danske Album med hjem ved Danish Music Awards. På albummet er kompliceret kærlighed, vilde nætter og selvindsigt  dominerende temaer, men på sange som ’E20’, ’Bruser’ og ’Luft i Dæk’ præsenterer han os også for den selvsikre Artigeardit, der anerkender den succes han indiskutabelt har opnået på rekordtid.

Glæd dig til at opleve stjernerapperen, når han indtager scenen på Aia '23!