Køb billet

Alsace

Lørdag

De lander på AiaSound med en førsteklasses-“Air France”-oplevelse og vibey tracks. Glæd dig til at opleve ALSACE!

Det er svært at lægge en “øjnene-lukket-og-knipsende-fingre”-stemning bedre end den, som ALSACE ligger for dagen - og vi er helt oppe at køre over, at ALSACE inviterer os alle med på første klasse, når de blæser op for vibey tracks som ’Air France’ og ’Physical’.

Anmelderne ved det, P3 ved det, du ved det og vi ved det.
ALSACE er vibes, kærlighed og nydelse af livet. Musikken er melodisk pop med catchy melodier, smukke harmonier med et autentisk touch, der får enhver til at svinge med hofterne.

Drengene producerer og indspiller selv al deres musik på gammelt grej med stærk inspiration i adskillige musikårtier, der spænder fra 80’er synth, 90’er hooks, for ikke and glemme 70’er disco til den moderne popmusik. Æstetikken er præget af plate reverbs, vokalharmonier, 80’er synthesisers og funky vibes. ALSACE tror på den brede inspiration, som har været med til at forme den originale lyd.

Der hersker vist ingen tvivl om hvilken melodisk krammer vi står over for, når ALSACE lander på AiaSound med en førsteklasses “Air France”-oplevelse. Nøøøøj hvor vi ses i mængden!